Itt van 2024!

2024-ben is nagy terveim vannak kutyafronton. Jupi és Kusza is anyuka lesz, ha minden jól megy. Ennek ellenére egyelőre nem veszek fel új előjegyzést, mert sokan várnak Idesüss kistacskóra így is. Viszont Hippi is mama lesz, úgyhogy búza terrier kiskutyák még biztos, hogy elérhetőek lesznek ebben az évben.

Kicsi Szütyő és Ionka készülnek 2024-ben terápiás kutya temperamentum vizsgát tenni, amire intenzíven gyakorlunk. Járunk az öreg rókákkal, Hippivel és Jupival foglalkozásokra, és repes a szívem, amikor látom, mennyire az ő világuk ez a munka!

Trüffel nyugdíjba ment. Novemberben betöltötte a 11. életévét, úgyhogy már nem hosszabítottam meg terápiás igazolványát. Szerencsére tökéletes egészségi állapotnak örvend, és nem is kizárt, hogy egy-két csoportban még felbukkan begyűjteni néhány simit.

Tervben van még Szütyőkének egy vércsapa munkavizsga, egy Világ- és egy Európa kiállítás, egy új kutyás sport beindítása, ami sok tacskós (és nem tacskós) barátunknak jelent izgalmas kikapcsolódást a jövőben.