Kölykök

 

Irish soft coated wheaten terrier kölykök érkeztek!

Május 26-án megszülettek kennelem első búza terrier kölykei, 7 kan 2 szuka! Hippi kíváló mama, szépen gondoskodik a kicsikről.

Kan kiskutyák foglalhatók!

Tervezett párosítások/Planned litters

2023 nyár/summer

Apa: ?

Anya: WW’19, WUT WW’19, Multi Champion, Multi BIS Idesüss O’Pardon

 

 

Az Idesüss Kennelben született kölykök minden estben:

 • Jól meggondolt, a fajta reprezentatív,  egészséges, életrevaló egyedeit képviselő párosításokból születnek, gyakran külföldi vérvonalakat használva, így az ország tacskó állományát friss genetikai anyaggal bővítve.
 • Már az anyaméhben kellő odafigyelésben részesülnek, az anyakutya táplálását, mozgatását, vakcinázását és parazita elleni kezelését tekintve is.
 • Születésük utáni első perctől életkoruknak megfelelő szociális benyomások érik őket, melyek mind kutyákkal mind pedig emberekkel, környezeti behatásokkal való későbbi kapcsolatukat alapozzák meg. Célunk az emberek és kutyák társadalmába, könnyen, stresszmentesen beilleszkedő kölyök felnevelése, aki akár városi, akár vidéki környezetben megállja helyét az életben.
 • Új családjukhoz költözésükig -kb.8-9 -hetes korukig- kedvük- és az anyakutya belátása szerint táplálkozhatnak anyatejjel, mellyel rengeteg fontos és hasznos ellenanyaghoz jutnak hozzá. Ez ellenállóvá teszi őket a betegségekkel szemben és megnyugtató békés pillanatokat szereznek nekik.
 • Nagyjából egy hónapos koruktól fogva fokozatosan megismerkednek a szilárd táplálékokkal is, beáztatott, szuper prémium tápok, és friss hús formájában.
 • Két hetes koruktól két hetes időközönként féreghajtó kezelést kapnak, az esetleges parazitáktól való megszabadulás érdekében.
 • A mai állatorvosi gyakorlatnak megfelelően legkorábban 6 hetes korukban és azt követően két hét múlva megkapják első védőoltásaikat. Kölykeink a Pet-Vet klinikán részesülnek ellátásban, és az ott alkalmazott vakcinákat kapják, melyek a Nobivac garancia program szerint kerülnek beadásra.
 •  FCI (Nemzetközi Ebtenyésztő Szervezet) által elismert származási lappal (törzskönyv) rendelkezik.
 • Microchippes egyedi azonosítóval rendelkezik.
 • Tíz napos és hat hetes korában egy úgynevezett karakter teszten esik át, mely segít a leendő gazda-kutya párosok kialakításában, a kölykök korai szocializációjának és nevelésének megfelelő irányban történő megkezdésében.
 • Új otthonába történő költözése után is számíthat a Tenyésztő maximális együttműködésére, mind a nevelést, táplálást vagy akár a kiállítási karrier egyengetését illetően.

Kérem, hogy kiskutya iránt csak komoly elhivatottsággal, kutyaszeretettel érdeklődj! (Kutyát kizárólagos kenneltartásra, egésznapos lakás-magányra kárhoztató érdeklődők kérem kíméljenek) A továbbiakban, akár kedvenc, akár show, vagy munka kutyaként találnak gazdára a kölykök, a leendő gazdi mindennemű segítségünkre és együttműködésünkre számíthat.

Idesüss Kennel szálkás szőrű tacskó
1 hetes baba

Hogy lehetsz Idesüss gazdi?

Ha az előző bekezdésben foglaltak igazak rád, biztos vagy benne, hogy mindent meg tudsz majd adni a kiskutyának élete végéig, bátran keress meg! Fontos azonban tudnod, hogy sokszor várnod kell egy kiskutyára, mivel kennelemben nem folyamatos kutyagyártás folyik. Évente egy-három alom születik, függően attól, hogy az alapos tervezés alapján -melynek elsődleges célja a fajta nemesítése- éppen időszerű-e egy adott párosítás megvalósítása. Minden alom megérdemli a maximális odafigyelést, lelkesedést a tenyésztő részéről, ami véleményem szerint kizárt, ha valahol sorozatgyártásban születnek a kölykök.